11 December 2010

Natuke päikest teile

Kaks päeva töölt vaba ja ilmadega vedas mõnusalt. Pikalt on sadanud aga nüüd viimased päevad mõnus päikeseline austraalia ilm nagu olema peab. Eile sai üle pika aja ka rannas käidud. Oligi juba pikk paus sisse tulnud:) Muud ei teinudki kui istusin rannas ja vahtisin inimesi ja käisin suplemas:)

Helistasin natuke aega tagasi sõber Erikule, kes istub Padaoru kandis lumevangis. Ütles, et auto katust on ainult näha ja istub kolleegi autos soojas. Sadu inimesi pidi olema seal teelõigul kinni. Jään huviga ootama tema pilte ja videosid sellest mõnusast seiklusest:) Huvitav mis üldse toimub? Kliimasoojenemine -külmenemine? Inimese tahtlik või tahtmatu sekkumine, loodusprotsessidesse, mõjutab tugevalt meie elu ja ilma, planeedil Maa. See on minu arvamus.

Teine sõber, Hannes, soovitas alati jalanõusid raputada kui liikvele lähen. Panin umbes 20 minutit tagasi oma kokariideid valmis homseks. Raputasin jalanõusid ja väike ämblik pani tuhat-nelja minu jalanõu seest minema:) Ristike kirjas jälle:)

Mis siis veel... Umbes paar tundi tagasi suutis ületee naaber oma auto katusele keerata kohe meie maja ees. Istusin toas kui kuulsin mingit imelikku vihinat. Mõtlesin, et keegi oleks nagu raketti lasknud aga hoopis selline õnnetus siis. Paari minutiga olid kohal mendid, kiirabi, särgid-värgid, nagu ikka. Ei teagi mis juhtus aga inimohvreid ei olnud slava bogu. Aga tundub, et vigastada ta sai. Edu talle paranemisel!

Selline dramaatiline blogi siis - ämblikud, lumetormid, avariid:) Ongi õige aeg suvist videot vaadata! Nautige muusikat ja edu teile!

1 comment:

  1. zajebis! käinudnäinudteinud...soon-gagg

    ReplyDelete