17 May 2011

Elagu vein!

Üks suur tere teile kallid lugejased!

Tulin just mõned tunnid tagasi töölt ja lasen hetkel head ja maitsvat Austraalia veini omale vereringesse. Küll need veinid siin maitsevad ikka hästi. Eestis ma veinist väga lugu ei pidanud aga siin lõunapoolusel on see asi külge hakanud. Vein on hea jook, ütlen ausalt. Eriti kui pole kahju paar dollarit rohkem kulutada ja osta kvaliteetne märjuke. Vahemikus 15-25 daala saab juba päris häid veine. Aga noh iga ühele oma. Võib ka osta pakiveine mis maksavad umbes 12 daala 4 liitrit. Mingit naudingut sellest ei saa aga kui on vaja ennast kiirelt ja odavalt käpuli juua siis on see mõistlik valik. Ja nagu praktika näitab siis külili maha joomiseks ei ole kallile joogile mõtet raha kulutada sest tulemus on ju ikka sama. Ehk siis alustagem sellest mida naudime ja millest lugu peame ja kui aeg nii kaugel, et silm ei taha enam seletada ja suu on lihtsalt niisama kõrvuni ilma põhjuseta siis võiks alati odavale joogile üle minna. Milleks head kraami raisku lasta? Head asja peab nautima.

Rääkides sellest heast joogist millest isegi kõikvõimas piibel pajatab siis käisin eile koos töökaaslastega veiniistanduste tripil. Nimelt külastasime kahte veiniistandust mis olid umbes pooleteisetunni kaugusel Melbourne'ist. Väga positiivne kogemus. Alustades muidugi sellest, et sai head veini maitsta otse vaadist ja lõpetades sellega, et seltskond oli meil viimase peal ja nalja sai kõvasti. Liider oli meil restorani omanik kes viskas selliseid retse kilde kõige ümbritseva kohta, et ise ka ei usu. Õnneks kõik mõistsid neid nalju ja keegi ei solvunud:) Nali ongi minu arust selline teema mis peab olema originaalne ja natuke jahmatav siis on asi õige. Aga see on minu arvamus. Kellele meeldivad Friends'i naljad ja kellele meeldivad Bo! Selecta või Peep Show naljad näiteks - maitse asi. Rääkides naljadest siis on Austraalias üks kõvemaid komöödiameistreid hetkel mees nimega Chris Lilley. Mingi aeg tagasi lõpetasime Hannaga sarja Summer Heights High vaatamise ja hetkel on pooleli sari nimega We Can Be Heroes. Nali on maitse asi nagu ka muusika jne. Iga ühele oma.

Eelmisel nädalal sai läbi tehtud ka Great ocean Road. Minule kui looduse ja loomade fännile, oli see suurepärane päev. Tööst vabal päeval broneerisin kohaliku tuuri ja vaatasin selle kuulsa nn looduseime üle. Elamus missugune! Kuna ma ei ole eriline kirjanik siis vaadake videosid youtube'ist ja muidugi vaadake minu pilte Facebookis. Nagu minu kirjutistele omane siis tuleb lõpp kiire ja lühike - head aega!

P.S. Kuradi külmaks läheb siin Melbourneis ikka. Ei olekski nagu Austraalias vaid hoopis Iirimaal või kuskil mujal kus ilm pole alati just kõige parem :)

No comments:

Post a Comment